SCRISOARE DESCHISA

SCRISOARE DESCHISA

Domnului Traian Basescu, Presedinte al Romaniei

Domnului Vasile Blaga, Candidat al PD-L pentru Primaria Capitalei
Domnului Emil Boc, Presedinte al PD-L
Domnului Liviu Negoita, Presedinte al campaniei electorale a PD-L

Domnului Cristian Diaconescu, Candidat al PSD pentru Primaria Capitalei
Domnului Mircea Geoana, Presedinte al PSD
Domnului Miron Mitrea, Presedinte al campaniei electorale a PSD

Domnului Ludovic Orban, Candidat al PD-L pentru Primaria Capitalei
Domnului Calin Popescu Tariceanu, Presedinte al PNL
Domnului Florin Alexe, Presedinte al campaniei electorale a PNL.

Stimati domni,

Afirmatia presedintelui Romaniei privind blatul din campania electorala pentru Bucuresti a devenit certitudine dupa dezvaluirea intalnirilor secrete Blaga – Diaconescu.
Fotografiile publicate azi in mass – media si afirmatia domnului Miron Mitrea care vorbeste de o intalnire a candidatilor Blaga si Diaconescu sunt dovezi foarte clare.
Eu, Sorin Oprescu, candidat independent la Primaria Capitalei, atrag atentia asupra acestei evidente: este vorba despre un blat grosolan intre PD-L si PSD care are ca unic scop fraudarea alegerilor.
Somez public cele doua partide SA INCETEZE!
Cer presedintelui Basescu sa vegheze la corectitudinea alegerilor!
E limpede pentru oricine ca Blaga si Diaconescu nu s-au adunat sa depene amintiri din copilarie ci sa puna la cale scenariul pentru alegerile din Bucuresti.
Sa fii pus la cale o intelegere de noncombat pana in turul doi?
Putin probabil sa fie doar atat.
Am toate motivele, vazand cum au evoluat lucrurile pana acum la Bucuresti, sa cred ca PD-L si PSD au cazut la pace pentru masluirea voturilor in favoarea lui Blaga in turul doi, cu asigurarea unor posturi caldute de consilieri pentru pesedisti: „Dam in Oprescu cat putem si daca nu tine mergem pe modelul semnaturilor, il furam ca la B.E.M.”
Intelegerile de culise le sunt mai la indemana decat confruntarea cu electoratul.
Pericolul cel mai mare pentru Blaga, Diaconescu sau Orban nu este sa piarda Primaria, ci sa piarda in fata lui OPRESCU. Pentru ca OPRESCU este independent de sistemul politic. Nu are datorii, nici polite de platit dupa ce ajunge Primar General, afara de una singura: Datoria catre bucurestean.
Suntem in 2008. Suntem o tara europeana! Traim intr-o capitala europeana! Vremea aranjamentelor de pe malul Dambovitei s-a incheiat!
Sunt in afara acestor jocuri!
E timpul ca aceste aranjamente impotriva intereselor bucurestenilor sa inceteze!”

Sorin Oprescu
Candidat INDEPENDENT

2 responses to “SCRISOARE DESCHISA

  1. Intr-o postare anterioara Simpatizanta a afirmat ca e specialista in PR. As fi curios sa stiu ce parere are despre ultima declaratie a dlui. Traian Basescu de duminica 11.05.2008. Ma repet afirmind ca media din Romania este doar un instrument de manipulare. De fapt ce s-a intimplat duminica ? Nimica nimicutza decit ca impartialul presedinte al Romaniei, dl. Traian Basescu a fost prins in flagrant de blat cu candidatul PD-L la primaria Capitalei, Vasile Blaga si alaturi de candidatul PD-L la sectorul 3, Liviu Negoita insotit de nasul, sau adica primarul PD-L in functie Adiean Videanu. Intr-o tara normala, presa nu ar fi fost interesata decit de modul in care T.B. justifica aceasta intilnire, nu acuzatiile adresate altor candidati. Extrapolind, un sofer este oprit de politist ca sa i se aduca la cunostinta ca tocmai a accidentat pe cineva pe trecerea de pietoni. In loc sa dea o declaratie despre cum s-a intimplat, soferul scoate din portbagaj o mitraliera si ii secera pe toti din jur. Iar presa, gaseste de cuvinta sa relateze doar cit de artistic cadeau la pamint trecatorii, ca si cind restul ar fi fost ceva normal.

  2. Pingback: UITE WORDPRESS ! NU E WORDPRESS…

Lasă un comentariu